Gør det selv i kredsen – Inspiration til internationalt samarbejde

Det er altid spændende at opdage et andet land og en anden kultur og du og din kreds kan igennem det internationale samarbejde i FDF få en international oplevelse. FDFs internationale samarbejde giver mulighed for at få gode kontakter og oplevelser gennem mødet med mennesker fra hele verden og dét er netop hele formålet med det internationale arbejde. Gennem mødet med mennesker, som er forskellige fra os selv, kan vi lære mere om os selv og det kan være samlingspunkt for evangeliet om Jesus Kristus.

 

Din guide til det internationale arbejde
– Guide til internationalt samarbejde. Dybdegående vejledning og hjælp til at lave internationalt arbejde, både når vi rejser ud, og når vi får besøg udefra. Den omfattende guide henvender sig til ledere i kredse/netværk/landsdele, som arbejder med internationalt arbejde. Læs guiden her.

– Folder med gode råd til lejre og kurser med deltagere fra flere forskellige lande. Folderen er lavet til FDF Julsølejr 2006, og indeholder både en dansk og en engelsksproget del med gode råd. integration_guide

Se også følgende links til materiale med aktiviteter og erfaringer om internationalt samarbejde: